Alpe d’Huzes!

Vanaf halverwege 2014 zijn wij ( Dennis Brand en Raymond Brand) ons aan het

inzetten voor de strijd tegen Kanker.

Zoals de meeste van jullie weten is Dennis gymdocent op verschillende scholen, waaronder de Watermolen in Koog Zaandijk. Op deze school heeft Juf Myriam te horen gekregen dat ze lijdt aan de ziekte Kanker. Daarom heeft de school besloten om samen met een team van ouders en collega’s dit jaar mee te doen aan de

ALPE D’HUZES ( AD6).

Tijdens de Alpe d’huzes zullen wij proberen al wielrennend 6x de top van de Alpe d’Huez  ( 14 km omhoog) te bereiken. Hiervoor zijn we al hard in training want tijdens dit evenement is opgeven geen optie voor ons!

Voor de AD6 willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen voor de strijd tegen Kanker en hiervoor doen wij graag een beroep op alle ZKV-ers.

Er hangen vanaf vanavond posters in de Kiep waarop een QR code staat. Hiermee kom je op de donatie site van een van ons.

Daarnaast zal er aanstaande ZATERDAG 25 april een donatie box in de kiep staan waarin ook gedoneerd kan worden.

Dus help ons in de strijd tegen Kanker, want helaas kent bijna iedereen wel iemand die lijdt aan deze verschrikkelijke ziekte.

Wij hopen dat we op jullie kunnen rekenen!

Wijnproeverij met bijpassende hapjes

wijnproeven2

Onder begeleiding van onze eigen top koks

Ray Heistek en Monne Jonker

Wanneer?

Vrijdag 29 mei om 19.00 uur

Waar?

De Kiep

Hoe geef ik me op?

Stuur een appje naar 0641627740 (Sonja) of zet jezelf op de intekenlijst die in De Kiep hangt. (Uiterste datum dat je je op kunt geven is 14 mei 2015 en VOL is VOL).

Kosten?

€ 25 p.p.

Gezocht: Website redactie!

Onze nieuwe website is inmiddels een paar maanden online. Om de website zo goed mogelijk te laten draaien gaan wij een websiteredactie opzetten. Zo willen we ervoor zorgen dat de website altijd up to date is.

Heb jij leuke ideeën voor de website en lijkt het je leuk om hier samen met een redactie aan te werken? Stuur dan een mailtje naar pr@zkvzaandam.nl met je naam, welk team je zit of van wie je de ouder bent en of je ervaring hebt met websites.