Opstellingen BEP toernooi

De opstellingen voor het BEP toernooi van 22 & 23 augustus is hier te vinden. LET OP! De A2 heeft een toernooi bij Helios  op 23 augustus.

Bus Beslissingswedstrijd Zaterdag

En nu gaan ze het doen!
Maar met uw hulp!
Aanstaande zaterdag krijgt de selectie Nog 1 kans om degradatie tegen te gaan. Wij gaan ze weer aanmoedigen. .. Gaat u mee?
Vertrek naar Emmeloord: 16.00 uur
Waar: Pascalstraat zaandam
Prijs: 5 euro t/m 16 jaar. 10 euro
Opgeven: 06 13078931 of mrozemeijer@gmail.com
Beschikbare plaatsen : 42

Koninklijke onderscheiding voor Annemiek de Kloe

Wethouder Jeroen Olthof (Sport, Jeugd en Zorg) overhandigde afgelopen donderdag 4 juni een Koninklijke onderscheiding aan  Annemiek de Kloe. Uit handen van de wethouder is haar de graad van Lid in de Orde van Oranje-Nassau toegewezen.

De Koninklijke onderscheiding werd uitgereikt op de zonnige finaleavond van het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi van ZKV. Dit toernooi wordt al bijna zestig jaar door ZKV georganiseerd, en dit jaar voor de 40e keer mede door Annemiek Het toernooi is een van de grootste schooltoernooien van de wereld, met een deelnemersaantal van 1250 leerlingen.
Ook in 2003 is zij al geprezen voor haar jarenlange inzet voor ZKV (JAK, schoolkorfbal, kamp, jeugdbestuur, bestuur, vice voorzitter) met haar benoeming tot Lid van Verdienste.

Naast haar activiteiten voor ZKV heeft zij zich jarenlang ingezet voor de pleegzorg en de begeleidingscommissie van het AZC in Zaandam.

Annemiek wordt geroemd om haar enorme inzet, betrokkenheid en gedrevenheid waarmee ze allerlei activiteiten ontplooit. Volgens de ondersteuners past de term ‘mensenmens’ omdat ze met iedereen binnen de kortste keren een band opbouwt.

Spekjes Schoolkorfbal

Tijdens het schoolkorfbaltoernooi konden de kinderen raden hoeveel spekjes er in de pot zaten.

Er zaten 73 spekjes in en Michael  uit groep 6 van De Spiegel raadde 75 en zat er dus het dichtst bij!

Gefeliciteerd Michael, komende week wordt de pot bij je in de klas bezorgd, eet smakelijk!

Beslissingswedstrijd ZKV 1 – AKC 1

Het eerste speelt aankomende zondag om 14.30 een beslissingswedstrijd tegen AKC 1, Locatie is nog onbekend, dit zal op neutraal terrein zijn ergens midden-Nederland.

Zodra dit bekend wordt komt dit op de facebook pagina te staan (hier).

Wil iedereen die heen gaat en een plekje over heeft in de auto dat onder dat bericht melden met een reactie en iedereen die een plekje zoekt ook?!
Het zou natuurlijk top zijn als we met zo veel mogelijk mensen er heen zouden kunnen om ons eerste naar de overwinning te helpen!

UPDATE:

Locatie is bekend! Dit zal zijn bij KVZ in Zutphen.

Hup ZKV!
dat is wat we graag willen horen als het eerste van ZKV aanstaande zondag wederom een spannende wedstrijd moet spelen om degradatie tegen te gaan.
En daarom…..gaan we weer met de BUS!
Wie gaat er mee? er zijn 42 plaatsen beschikbaar
De kosten zijn wederop; € 5,- (t/m 16 jaar) en € 10,-
vertrek; 11.30 vanaf de pascalstraat
opgeven; mrozemeijer@gmail.com via Facebook (PB) of een berichtje naar 06 13078931

Toernooi opstellingen

Hier vinden jullie de opstellingen waarmee we op het KZ/GG toernooi zullen gaan spelen. In deze opstellingen zullen we in juni (Voor schema klik hier) ook gaan trainen. Let op, deze toernooi opstellingen zijn een indicatie van de opstellingen voor komend seizoen. Echter er kan altijd nog iets veranderen. Tijdens het toernooi kan het ook zo zijn dat iemand die nu in een selectie team staat opgesteld, mee zou moeten spelen bij een 2e team. Het programma voor het toernooi zal ook op de website verschijnen zodra dit bekend is.

Start seizoen 2015/2016

De eerste veldtraining voor de jeugd zal zijn op dinsdag 18 augustus.