Kaperiolen d.d. 10 juli 2017

Op zaterdag 24 juni werd het seizoen met stijl afgesloten; koppelschieten, een afscheidswedstrijd voor Niels en Fanny Doeves, een barbecue gevolgd door het eindfeest waar de kampioenen van ZKV werden gehuldigd. Het is een lang seizoen geweest met gelukkig vooral (sportieve) hoogtepunten. In de aanloop naar het nieuwe seizoen werd duidelijk dat verschillende leden, om hun moverende redenen, hebben besloten om hun lidmaatschap op te zeggen. Wij doen natuurlijk onze uiterste best om iedereen op te stellen in een team dat het best past bij hun vaardigheid en voorkeur. En het lukt natuurlijk niet om iedereen altijd tevreden te stellen. Het begint wel een beetje de tendens te worden om te bedanken als iets niet bevalt. En dat terwijl ik weet dat het lidmaatschap van ZKV zich niet beperkt tot het korfballen in een team. Ik zie iedereen met veel enthousiasme deelnemen aan onze activiteiten en andere teams aanmoedigen in belangrijke wedstrijden. Mijn hoop is dat teleurstellingen worden verwerkt juist door dit met elkaar te doen, en niet door meteen de band met de vereniging te verbreken.Lees meer

Afscheid oude PPC

Vanavond heeft het bestuur van een aantal oudgedienden van de PPC afscheid genomen. Op de foto staan Dick de Vries, Ed Staats, Martin Pfann, Marian Matthijssen en Els Bakker. Zij hebben vele jaren vorm gegeven aan de werkzaamheden van de PPC , zoals het samenvoegen van de artikelen, het krantje tikken, stencilen en rapen van het fysieke krantje. Onder het genot van een hapje en een drankje en lovende woorden van voorzitter Lex Kaper, werden nog een aantal anekdotes opgehaald. De nieuwe generatie heeft zich inmiddels ook gemeld. Zij staan hier samen met de oud gedienden op de foto: Axel Ferwerda, Julia de Haas en Steven Blom.

Klaverjassen!

Weet u dat wij bij ZKV ook klaverjassen??

Dit doen wij ongeveer eens in de 3 weken op de vrijdagavond .
Dit is niet alleen voor leden maar ook voor de ouders die dat leuk zouden vinden.
Het is niet verplicht om elke keer te komen ( wel leuk natuurlijk) maar laat u dit geen belemmering zijn om aan te schuiven.
Vanaf 20.15 uur kunt u al binnenlopen en om 20.30 uur gaan we starten.
De kosten voor deze gezellige avond zijn € 2,50 en daarvoor krijgt u bij binnenkomst een kopje koffie of thee ( met koekje 😊) en tussendoor nog een hapje.
Natuurlijk spelen we niet voor niets en zijn er ook leuke prijsjes te winnen en aan het eind van het seizoen is er zelfs een wisselbeker!!
Wij beginnen weer in september en zouden het leuk vinden als u onze huidige groep komt versterken!
De data waarop wij gaan klaverjassen zijn:
29 september 2017
20 oktober 2017
10 november 2017
1 december 2017
22 december 2017 Kerstklaverjassen
19 januari 2018
9 februari 2018
2 maart 2018
30 maart 2018 Paasklaverjassen
20 april 2018
25 mei 2018

Lijkt u het ook leuk om mee te doen, kom gerust dan eens aanschuiven en schud met ons de kaarten.

Heeft u verder nog vragen, neemt u dan gerust contact op met :
Johan Bruins tel. 06-49124684
Marian Matthijssen tel. 06-52004685

SIMPEL Vrijwilliger van de maand

In samenwerking met onze sponsor SIMPEL zetten wij ook deze maand weer een vrijwilliger in het zonnetje. Dit keer staan de voorzitters centraal en nomineren wij dan ook onze eigen voorzitter Lex Kaper.

Sinds zijn 18e is Lex als vrijwilliger al bestuurlijk actief. Van 2003 tot 2011 werd Lex voor de eerste keer voorzitter van onze vereniging. In die tijd heeft hij veel overlegd met de gemeente en grotendeels dankzij hem hebben wij in 2007 ons gravelveld verruild voor een prachtig nieuw kunstgrasveld. Mede op grond van deze activiteiten is hij benoemd tot lid van verdienste.

Sinds 2015 is Lex voor de tweede keer voorzitter van ZKV. En ook in deze periode als voorzitter zal er weer een grote verandering aan onze speelvelden plaatsvinden; onze kunstgrasvelden worden deze zomer vernieuwd en aangepast aan de nieuwe kleinere veldafmeting.

Lex is een echte duizendpoot. Hij is in de eerste plaats sterk sociaal betrokken bij alle lagen van de vereniging, denkt oplossingsgericht, hij is serieus maar er is ook altijd ruimte voor een grapje. Hij spreekt regelmatig zijn waardering uit naar de commissies, bouwploegen en iedereen die zich inzet voor onze vereniging.

Lex heeft veel externe contacten, hij is voorzitter van het OKZW, bondsgedelegeerde naar het KNKV en staat in contact met onze eigen gemeente. Lex fluit daarnaast wedstrijden, doet aanvragen bij Stichtingen, draait bardiensten en nog veel meer. Kortom; een voorzitter die alles kan en veel doet.

ZKV hoopt dan ook nog lang van al zijn inzet en kwaliteiten te mogen genieten