Filmen bij ZKV 1

We zijn op zoek naar 1 á 2 personen die de thuiswedstrijden van het eerste in de zaal willen filmen en deze film op een site willen uploaden. Via deze site is het mogelijk om de wedstrijden van concurrenten en onze eigen wedstrijden terug te zien. Deze films worden gebruikt in de voorbereiding van het eerste op wedstrijden om er ons voordeel mee te doen.

Het is alleen mogelijk om video’s van de tegenstanders te zien, als we zelf ook video’s van onze thuiswedstrijden uploaden. Dus door te delen, mag je andere wedstrijden bekijken.

Uiteindelijk scheelt het ons veel tijd en moeite om naar andere korfbalverenigingen toe te gaan om de wedstrijden te bekijken.

De afgelopen jaren heeft Dennis Brand dit verzorgd, maar er worden dus 1 of 2 opvolgers gezocht. Het gaat om een stuk of 7 thuiswedstrijden. Uitleg over de dienst is beschikbaar en het is ook vrij eenvoudig.

Als je dit voor ZKV zou willen doen, kun je contact opnemen met mij.

Met vriendelijke groet,

Bram Borgers