Unitas/Perspectief – ZKV 35-22 gespeeld op 14-11-2015

Vanavond is duidelijk geworden dat Unitas een klasse apart is in de Overgangsklasse A. Zoals coach Roy het kort samenvatte “we hebben ouderwets korfballes gehad vandaag”. De eerste 10 a 15 minuten kon ZKV het nog aardig bijhouden, maar daarna was ZKV een geklopte ploeg.Met de rust was het al 20-11. Unitas bleek gewoon een hele goede ploeg te zijn, waarvan het geen schande is om te verliezen. Vorige week hadden ze uit tegen De Hoeve ook al met 20-31 gewonnen. Vandaag stopte de doelpuntenregen bij 35-22. In de loop van de 2e helft kwamen Raymond B., Romy D., Rianne en Thijs nog in het veld voor Raymond W., Kirsten, Deniece en Joost.

De scores heb ik keurig doorgekregen van teamverzorgster Kim en dit keer kwamen de doelpunten van Niels 6, Joost 4, Fanny, Deniece, Monne en Raymond B. ieder 2 en Raymond, Kirsten, Romy D. en Rianne ieder 1.

Volgende week maar weer voor de overwinning gaan tegen De Hoeve.