Voorlopige opstellingen seizoen 2016/2017

Daar zijn ze dan de nieuwe voorlopige opstellingen voor volgend seizoen. Het is weer een enorme puzzel geweest. Mede doordat niet aankomend, maar het seizoen erna er weer wijzigingen gaan plaatsvinden m.b.t. de leeftijdsgrenzen zijn er soms spelers eerder overgeplaatst dan je misschien zou verwachten. In de bijlages vinden jullie alle informatie!

Bij vragen over de opstellingen hopen wij dat iedereen gewoon aanwezig zal zijn op de trainingen vanaf 14 juni. Op 14 juni zal er om 18.30 uur de gelegenheid zijn vragen te stellen n.a.v. de opstellingen aan het jeugdbestuur en de KTZ.

De nieuwe trainers kunnen we helaas nog niet publiceren. We zijn nog druk bezig om alle teams van nieuwe trainers te voorzien. We hopen dit voor 14 juni geregeld te hebben.

Jeugdbestuur en KTZ

Trainingen na het seizoen

Voorlopige teamindelingen