Shirtsponsor voor ZKV C1

Wij zijn blij te kunnen melden dat we er weer een nieuwe sponsor bij hebben! Binnenkort prijkt er op de wedstrijd shirts van onze C1 een nieuwe sponsor; Exceldent.

Exceldent is het bedrijf van oud ZKV-er Arif Ilgun. Hij heeft dit jaar zijn tweede zaak geopend op het Roggeplein in Zaandam. Exceldent is een tandtechnisch laboratorium. Ze zijn gespecialiseerd in kroon- en brugwerk, diverse tandprothesen en implantaten. (www.exceldent.nl)

Arif is op 7-jarige leeftijd lid geworden van ZKV, heeft alle jeugdploegen doorlopen en eindigde 15 jaar geleden zijn korfballoopbaan. Het hoogste team waarin hij speelde was senioren 4, met o.a. Dirk Doeves, Marjon Sipma en Anneke Schaap.

Arif heeft altijd voor de fun gespeeld zoals hij zelf zegt, maar eenmaal in het veld wilde hij natuurlijk winnen. Tijdens zijn actieve korfballoopbaan werd hij ook scheidsrechter voor ZKV en zijn ster steeg snel. Arif heeft het als eerste Nederlander met een Turkse achtergrond geschopt tot scheidsrechter van de overgangsklasse en haalde daarmee het Nederlands Korfbalblad. Wij waren natuurlijk enorm trots op hem.

Arif draagt ZKV nog steeds een warm hart toe en is daarom met veel plezier de shirtsponsor van onze C1 geworden.