ZKV doet mee aan NLdoet van het Oranje Fonds

Jij komt toch ook even meehelpen?

Op zaterdag 11 maart vindt de grootste vrijwilligersactie van Nederland plaats en ZKV doet hier ook aan mee. Via NLdoet hebben wij hier namelijk wederom een financiële bijdrage voor ontvangen!
Met zoveel mogelijk vrijwilligers zullen we verschillende klussen in en rondom de Kiep aanpakken, zoals; tuinwerkzaamheden (o.a. opvullen van de plantenbakken), diverse schilderwerkzaamheden, reparatieklussen en het opruimen en schoonmaken van verschillende materiaalruimten.

We zijn nog op zoek naar extra helpende handen voor deze klusdag, want vele handen maken licht werk! We zullen om 09.30 uur verzamelen en nadat we een kopje koffie of thee hebben gedronken zullen de taken verdeeld worden en gaan we aan de slag. Uiteraard verzorgen we ook een lunch voor alle harde werkers. Rond 13.00 uur zullen we dan klaar zijn. Dus kan je een gaatje vrij maken in je agenda, al is het maar voor een uur, kom dan op deze dag ZKV helpen!
Geef je snel op via sponsor@zkvzaandam.nl