Vrijwilliger van de maand februari

In februari zetten wij samen met onze sponsor van de B1, SIMPEL, wederom een van onze vrijwilligers in het zonnetje. Dit maal zijn de penningmeesters aan de beurt en schuiven wij onze eigen penningmeester Nel Duursma naar voren.

Nel Duursma is alles wat een penningmeester moet zijn namelijk: betrouwbaar, accuraat, transparant en bovenal een heel harde werker! Penningmeester zijn van een club is namelijk niet niks, het is ontzettend belangrijk dat de begroting goed bewaakt wordt, dat er voldoende geld gereserveerd wordt, dat iedereen zijn contributie betaalt, dat alle facturen op tijd worden voldaan en nog veel meer. Als penningmeester komt er heel veel op je af en wordt er ook veel van je verwacht. Nel is uitstekend in staat om al deze werkzaamheden goed uit te voeren.

Nel, wij zijn als vereniging ontzettend blij met jou als penningmeester.