Inschrijving Kamp 2017

We zijn gestart! De inschrijving voor kamp 2017 is geopend!

Door middel van dit formulier kunt uw kind inschrijven voor kamp 2017.Wanneer u meerdere kinderen wilt opgeven dient u meerdere formulieren in te vullen, klik dan nadat u voor het eerste kind op submit heb geklikt op ‘submit another response’ Er komt nu automatisch een nieuw formulier. De inschrijftijd van het eerste kind geldt, mits dit op dezelfde dag is.

Wij zullen elke dag controleren hoeveel inschrijvingen er  binnen zijn gekomen. Dit zullen wij elke dag rond 20.30 doen. Verwacht dus niet direct na de inschrijving een bevestiging. Wanneer u de volgende dag nog geen bevestiging heeft gekregen, dan kan u contact met iemand van de leiding opnemen.

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om een speciaal ontworpen kamptrui te bestellen!

LINK: https://drive.google.com/open?id=1ERTY3kGv5ZfGf1Fv0Dn43waWVrqefadYV-z94IUNoYE

Groet,

De Kampleiding!