Beachkorfbal

Het jaarlijks terugkerende evenement heeft dit jaar een verandering. Dit jaar zal er een strijd zijn tussen ZKV en GroenGeel. Vanaf 18.30 zal de warming-up beginnen, verzorgd door sportschool Lijfkracht. Je kunt je aanmelden vanaf 15 jaar. Alle leeftijden zijn welkom en daar wordt rekening mee gehouden in de indeling. Geen zin om te rennen? Kom gerust een biertje drinken en hapje eten, dit wordt verzorgd door WormerSports. Als iedereen een lekker drankje genuttigd heeft en het is 00.00 dan zetten we het dansen voort in De Bataaf. Hierbij krijg je het eerste drankje gratis, wil jij dit?
1. Ben je korfballer, meld ja aan via het inschrijfformulier. Nogmaals je inschrijving is pas defintief als je betaald heb.
2. Ben je van ZKV of GG en je wilt niet beachkorfballen, maar wel feesten, stuur dan even een mailtje naar beachkorfbalwormer@gmail.com. Jij ontvangt dan je muntje bij aankomst.

Meld je snel aan via http://beachkorfbal-wormer-2017.surveytalent.com/survey/beachkorfbal-2017 want vol=vol.

Vergeet niet: ONDER 18 GEEN ALCOHOL! Dit geld ook in de Bataaf.