SIMPEL Vrijwilliger van de maand

In samenwerking met onze sponsor SIMPEL zetten wij ook deze maand weer een vrijwilliger in het zonnetje. Dit keer staan de voorzitters centraal en nomineren wij dan ook onze eigen voorzitter Lex Kaper.

Sinds zijn 18e is Lex als vrijwilliger al bestuurlijk actief. Van 2003 tot 2011 werd Lex voor de eerste keer voorzitter van onze vereniging. In die tijd heeft hij veel overlegd met de gemeente en grotendeels dankzij hem hebben wij in 2007 ons gravelveld verruild voor een prachtig nieuw kunstgrasveld. Mede op grond van deze activiteiten is hij benoemd tot lid van verdienste.

Sinds 2015 is Lex voor de tweede keer voorzitter van ZKV. En ook in deze periode als voorzitter zal er weer een grote verandering aan onze speelvelden plaatsvinden; onze kunstgrasvelden worden deze zomer vernieuwd en aangepast aan de nieuwe kleinere veldafmeting.

Lex is een echte duizendpoot. Hij is in de eerste plaats sterk sociaal betrokken bij alle lagen van de vereniging, denkt oplossingsgericht, hij is serieus maar er is ook altijd ruimte voor een grapje. Hij spreekt regelmatig zijn waardering uit naar de commissies, bouwploegen en iedereen die zich inzet voor onze vereniging.

Lex heeft veel externe contacten, hij is voorzitter van het OKZW, bondsgedelegeerde naar het KNKV en staat in contact met onze eigen gemeente. Lex fluit daarnaast wedstrijden, doet aanvragen bij Stichtingen, draait bardiensten en nog veel meer. Kortom; een voorzitter die alles kan en veel doet.

ZKV hoopt dan ook nog lang van al zijn inzet en kwaliteiten te mogen genieten