Spelers in nationale (voor)selecties

Zoë en Koen (beiden B1) zitten in de voorselectie van Oranje <17, Thomas (1e) in de voorselectie van Oranje <19 en Dominique (1e) in de voorselectie van Suriname!

Op 2 en 9 oktober zullen Zoë, Koen en Thomas meedoen aan selectietrainingen. 17 oktober zullen zij een toernooi spelen bij Oranje Wit in Dordrecht. Mogelijk volgen daarna nog een aantal trainingen. Uiteindelijk wordt tijdens de challenge in december de definitieve selectie bekendgemaakt.

Voor Dominique zijn er 18 september en 25 september selectietrainingen.

Daarnaast waren Bjarne (1e), Daan (2e), Michael (2e) en ook Dominique uitgenodigd voor de voorselectie van Jong Oranje. Zij hebben alle vier hiervoor al selectietrainingen afgewerkt en zijn helaas niet door.

Zoë, Koen, Thomas en Dominique namens heel ZKV succes!