Hoe staat het ervoor met de kampioenskansen?

Voor zo goed als alle ploegen zijn er nog twee speelrondes te gaan en dan is het alweer het einde van de eerste veldhelft. Voor sommige ploegen betekent dit ook dat er kans is op een kampioenschap!

De senioren spelen allemaal een hele competitie, daar hoeven dus pas na de zaal naar te kijken.

Hetzelfde geldt voor de A1 en B1, al kunnen zij altijd support gebruiken.

De A2, B2, B3 en E2 hebben het lastiger in hun poule. Hopelijk kunnen ze in de laatste speelrondes nog hier en daar punten pakken zodat ze met een goed gevoel de zaal in gaan.

De A3, C1, D1 staan in de middenmoot. Ook hier kunnen ze hopelijk nog wat puntjes pakken om goed de eerste veldhelft te eindigen.

De eerste ploeg die nog kans maakt is de C2. Zij staan in de poule op een keurige tweede plaats met 3 punten achterstand op de nummer 1. Zij hebben nog twee speelrondes te gaan, te beginnen met de kraker van het aankomende weekend tegen de koploper: Furore C1. Veel Succes!

Dan gaan we door naar de D2. Ook zij staan op een keurige tweede plaats met maar 3 punten achterstand op de nummer 1. Zij moeten nog twee wedstrijden spelen maar treffen de koploper, DSO D1, niet meer. De D2 is dus afhankelijk van de resultaten van DSO D1. We duimen!

Verder is daar nog de E1. Zij staan op een derde plek met 2 punten achterstand op de nummer 1. De E1 heeft nog twee wedstrijden. Beide zijn krakers tegen de nummers 1 en 2, OKV E3 en Aurora E2. Aurora staat op de tweede plek met 1 punt meer, maar een wedstrijd minder gespeeld. Ook hier is er deels afhankelijkheid van de resultaten van de andere ploegen. Spannende weken dus!

Als laatste is daar de F1. Deze ploeg staat nog ongeslagen op de eerste plek! Uit 4 wedstrijden hebben zij 8 punten behaald. Dit betekent ook dat zij aankomend weekend al kampioen kunnen worden! Mochten ze winnen, waar we stiekem wel van uit gaan, dan kan KZ F1 alleen nog maar gelijk komen. Winnen dus!

Alle ploegen veel succes in de laatste rondes!