Dennis Brand Lid van Verdienste van ZKV

Vanwege zijn jarenlange inzet voor de jeugd van ZKV is Dennis Brand afgelopen maandag tijdens de Algemene Ledenvergadering benoemd tot Lid van Verdienste. Door een knieblessure moest Dennis zijn sportieve ambities, ondanks zijn talent, als jonge senioor op een lager pitje zetten. Hij besloot zich daarom geheel te richten op trainen, coachen en kaderwerk voor ZKV. Dennis was vele jaren verantwoordelijk voor het aanzoeken van trainers, het opstellen van de jeugdteams en het trainingsschema, contacten met de competitieleider van het KNKV en sporthal De Struyck. Maar zijn passie gaat vooral uit naar het trainen van jeugdploegen. Leuk om te zien dat een aantal van zijn pupillen inmiddels zijn doorgedrongen tot het eerste. Dennis was al aktief voor het Regionaal Trainings Centrum, maar zal de komende tijd zich vooral daar voor inzetten.