Kleur ZKV zwart-wit!

We willen vanwege het 100 jarig jubileum de vereniging een aantal cadeaus aanbieden. Als eerste willen we spandoeken maken waar alle leden aan mee hebben gewerkt. Koop een stuk stof van 40 bij 40 cm van 2,50 euro en leef je helemaal uit. Knip, plak, verf, teken, scheur, borduur of stempel dit zoals jij dat wilt! Jouw creatie wordt onderdeel van gigantische spandoeken die in de Struijck komen te hangen aan beide tribunes tijdens thuiswedstrijden. Het geld dat overblijft wordt besteed aan een professioneel spandoek en misschien een ander cadeau voor alle leden. Dus koop éen of meerdere vakken in zwart en/of wit en laat je creativiteit stromen!!!

Ons doel: De Struijck kleurt zwart wit !!!

Ieder jeugd team krijgt één stuk stof om dat gezamenlijk te versieren. De overige stukken stof zijn te koop voor 2,50 bij Sheby, Frieda of Sandra. Je kunt zoveel stukken stof kopen als je wilt, om een groot vak te vullen om jouw 100-jarige club te laten weten dat je een zwart-wit hart hebt. Iedereen kan een stuk stof kopen. Of als groep. Hoe méér, hoe groter de spandoeken en des te groter het cadeau!
Zoals bij De Meervogels, maar dan nóg groter en mooier, is het idee