Zaterdag 21 april 2018: Happen en trappen!

Na het succes van vorig jaar organiseert de activiteitencommissie dit jaar de tweede editie van Happen en Trappen. Degene die vorig jaar van de partij waren, weten natuurlijk al precies hoe het gaat. Voor degene die vorig jaar de boot gemist hadden en dit jaar toch wel eens willen weten hoe gezellig zo’n avond eigenlijk is volgt hier de uitleg.

Je gaat een avond lekker eten bij en met andere ZKV’ers. Je fietst als koppel van gang-naar-gang en je zit steeds met anderen aan tafel bij de kokers thuis. Er zijn dus deelnemers (de fietsers) èn kokers nodig om deze avond tot een succes te maken!

Alle fietsers verzamelen om 18:00 in de Kiep. In de kantine wordt per koppel een lootje getrokken waarop staat waar je gaat eten. Als dit voor iedereen bekend is, fiets je naar het adres van de koker en ga je lekker eten ( samen met een ander koppel ). Na dit gerecht fiets je naar het adres van het hoofdgerecht en daar kom je een ander koppel tegen.

Als koker bereid je een voorgerecht en een hoofdgerecht. Per gerecht komen er vier personen ( twee koppels) bij je te gast.

Om de avond af te sluiten komt iedereen tussen 22:00 en 22:30, inclusief de kokers, naar de Kiep voor het toetje dat wordt verzorgd door de activiteitencommissie.

Leuk toch!? Geef je snel op als koker of als fietskoppel. Dit kun je doen door het formulier via deze link in te vullen: bit.ly/haptrap18 De deadline is 14 april!

De deelname per fietser is €12,50. De kokers krijgen een vergoeding.

De minimum leeftijd van de hoofdkok en de fietsers is 18 jaar.

Zorg voor een goede fiets met verlichting en dergelijke!

Let op: Het aantal deelnemers dat mee kan doen is afhankelijk van de verhouding tussen het aantal kokers en fietsers.