Vriendenloterij

Beste clubleden,

ZKV doet mee aan de Nationale Belmaanden 2018 van de VriendenLoterij!

Op maandag 16 april tussen 18.30 en 21.30 uur kunnen (ouders van) leden die sinds 2013 lid zijn een telefoontje verwachten van een van onze leden met de vraag om mee te spelen met de VriendenLoterij voor ZKV. Het is de moeite meer dan waard, want:

    • De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas
    • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen
    • De VriendenLoterij keert tijdens de Nationale Belmaanden 2018 extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht. Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de club te winnen!

Als deelnemer van de VriendenLoterij bepaal je zelf waar de helft van je inleg naartoe gaat. Kies je voor ZKV, dan levert dat de club flink wat euro’s op! Via de clubsite http://clubs.vriendenloterij.nl kun je kv ZKV opzoeken en direct een lot kopen.

Speel je al mee met een lot in de VriendenLoterij en wil je met dat lot ZKV steunen? Dan kun je dit wijzigen via de Ledenservice van de Vriendenloterij op het telefoonnummer 0900 – 300 1400 (€ 0,50 per gesprek). Zij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur bereikbaar. Op zaterdag zijn zij bereikbaar van 10.00 tot 16.30 uur.

Met vriendelijke groet,

Sponsorcommissie ZKV