KOM ALLEMAAL ZONDAG 13 MEI NAAR ZKV

Zondag 13 mei a.s. is het feest bij ZKV!

  • Om half drie speelt het Eerste tegen AVO.
  • In de rust wordt het bord onthuld waarop de honderd sponsors staan, die ZKV financieel extra hebben ondersteund tijdens dit jubileumjaar. Het bord komt op de buitenmuur van de Kiep.
  • Na de wedstrijd is het grote WAAR DROPT DE DRONE evenement. Op het tweede veld van ZKV worden 200 vakken gemaakt. Iedereen kan in de tijd tot 13 mei één of meerder vakken kopen, á 10 euro per stuk. Een echte drone gaat kriskras rondvliegen boven de vakken. Op een van tevoren (in het geheim) ingesteld moment laat de drone zijn lading vallen. De eigenaar van het vak waarin de drone dropt wint 250 euro! Alle eraan grenzende vakjes verdelen ook nog eens 200 euro. De exacte spelregels zijn te vinden in de Kiep, op het dronebord.
  • De dronebestuurder, Stefan Wiffrie, biedt ZKV ook nog een heel stel kleinere drones aan. Zes hiervan gaan we op deze 13e mei verloten onder de ZKV-jeugd.
    Alle aanwezige jeugdleden doen na de grote dropping mee aan EEN LOTERIJ en zes van hen gaan naar huis met een echte DRONE! Dit mag en wil niemand missen natuurlijk!
  • Hapje, drankje, zonnetje… Het wordt een feestelijke dag, bij onze honderdjarige club