Beachkorfbal Groen Geel – ZKV

Het jaarlijkse terugkerende evenement en dit jaar de vierde editie en tweede editie met ZKV, BEACHKORFBAL 2018 op vrijdag 22 juni! Trek je toffe outfit uit de kast, houd je maag leeg voor een lekker biertje (18+ natuurlijk) en heb vooral veel plezier in het zand. Dit jaar wordt weer een groot succes en een echte battle tussen de korfbalverenigingen Groen Geel en ZKV.
 
De kosten zijn €3 p.p. Schrijf je in als koppel via deze link: https://nl.surveymonkey.com/r/7SR83M8 . De organisatie zal je in een team indelen van jong naar oud! P.S. inschrijven kan als je in een C-team of hoger zit 😀! Je kunt je inschrijven tot 15 juni.
 
NIEUW DIT JAAR:
 
Vind jij het super leuk om mee te doen, maar is het zand toch wel zwaar om door te rennen? Meld je dan aan voor de recreatieve competitie! Hier zul je tegen mensen strijden die hier hetzelfde over denken. #ouderenproof #hetnieuwefit #gewoonvoordegezelligheid
Voor meer informatie check de facebook: https://www.facebook.com/events/178921229427862/
 
Dankjewel!