JOEP x Feestcommissie Seizoensafsluiting

Tijdens de JOEP x Feestcommissie Seizoensafsluiting was het eerst aan de jeugd om een paar records te zetten en te verbreken en wat werd er gestreden! Uiteindelijk had zo goed als iedereen een record te pakken en sommigen wel 5!
 
Er werd zo lang mogelijk aan een spijkerbroek gehangen, er werden spekjes in monden gepropt, er werden bekertjes gestapeld, er werd overgegooid (wel 300+ keer!) er werden punten gegooid, strafworpen genomen, gestormbaand en gebungeerunt! Iedereen die er was, bedankt! Jullie gaan de ZKV geschiedenisboeken in als recordhouders!
 
Daarna was het tijd voor het jaarlijkse koppelschieten! 35 koppels gingen in een lekker zonnetje de strijd met elkaar aan. Uiteindelijk kon er in een spannende finale maar 1 koppel zegevieren, dit waren de gebroeders Brand, Raymond en Richard. Gefeliciteerd! Zij kregen een beker en een heerlijke slagroomtaart ter ere van het 100 jarig bestaan.
 
Na uitgezweet te zijn van het schieten was het tijd voor een lekkere BBQ verzorgd door Daniel Pfann. Tijdens de BBQ was er genoeg entertainment in de vorm van Zanger Michael.
 
Om 8 uur was het alweer tijd voor het eindfeest met om 20.30 de kampioenen huldiging. Door het mooie weer vond dit plaats buiten! Vele kampioenen werden gehuldigd, sommigen zelfs 2 keer! Allemaal nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap.
 
Toen het buiten een beetje frisser en wat donkerder begon te worden is het feest naar binnen verplaatst. De weg naar binnen, waar DJ Chiel de muziek aan het verzorgen was, werd niet meteen door iedereen gevonden, maar langzaamaan werd het drukker en drukker. Dit maakte dat het ook binnen nog een mooi feestje werd.
 
Graag willen we iedereen die mee heeft gedaan met de historische records of het koppelschieten, de mensen die de een bardienst hebben gedaan, de mensen die lekker met een biertje, wijntje of frisje langs de kant hebben gekeken en alle anderen die op wat voor manier dan ook hebben bijgedragen aan deze seizoensafsluiting hartelijk bedanken! Zonder jullie was deze activiteit niet zo geslaagd geweest.
 
Fijne vakantie iedereen en we hopen jullie allemaal volgend jaar weer terug te zien!
 
Feestcommissie x JOEP
 
P.S. De foto’s zijn op onze Facebook pagina te vinden (klik hier)