Ivan Engel Zaans sportvrijwilliger 2018

Tijdens het Sportgala 2018 is Ivan Engel gehuldigd als sportvrijwilliger van het jaar. Hij was samen met Marijke Dekker (KZ), Ivonne Braat (ZKC) en Ivan Nikolov (Choku Gym) genomineerd. Ivan was onder valse voorwendselen naar het Zaantheater gelokt waar de sportpenningen zouden worden uitgereikt aan de sporters die een NK, EK of WK op hun naam hadden geschreven in 2018. Toen in de Forbo zaal de nominatie filmpjes werden getoond, kreeg Ivan door waarom hij bij het Sportgala aanwezig moest zijn. Ivan is een van die onmisbare vrijwilligers; bij ZKV is hij al jaren verantwoordelijk in het bestuur voor het technisch beleid, is trainer van jeugdploegen, en heeft een grote bijdrage geleverd aan de verbeteringen van onze accommodatie. Niet voor niets werd Ivan bij ZKV benoemd tot Lid van Verdienste. De jury vond dat alle vier de genomineerden de titel sportvrijwilliger 2018 verdienden, en aldus geschiedde. Naast een bos bloemen en een cadeau bon ontvingen de sportvrijwilligers de uitnodiging van jurylid Robert Eenhoorn (directeur AZ) om een wedstrijd van AZ bij te wonen vanuit de bestuurskamer in het AZ stadion.