ZKV doet mee aan NLdoet van het Oranje Fonds

Steek jij ook de handen uit de mouwen voor de club?
Op zaterdag 21 maart zal ZKV onder het motto ‘Cohesie in de club’, deelnemen aan NLdoet, georganiseerd door het Oranje Fonds (www.nldoet.nl) .
Met zoveel mogelijk leden zullen we verschillende klussen in- en rond de Kiep en het veld aanpakken. Klussen waar aan gewerkt zal worden zijn bijvoorbeeld; tuinwerkzaamheden (oa opvullen van de plantenbakken), schoonmaakwerkzaamheden (oa ramenlappen, reclameborden en speeltoestellen schoonmaken), opruimen van verschillende materiaalruimten en reparatieklussen.
We starten op zaterdag 21-3 om 9.30 uur met een kopje koffie, thee en een koekje. We verwachten de dag rond 13.00 uur succesvol en met een voldaan gevoel af te kunnen sluiten met een gezellige lunch voor de vrijwilligers!
Vele handen maken licht werk!! Er zijn al opgaven binnen, maar we zijn nog op zoek naar extra helpende handen voor deze klussendag! Geef je dus snel op bij Annemiek de Kloe (06-24936594), Nel Duursma (075-6220013) of mail naar zkv.zaandam@knkv.nl.
We hopen jullie allemaal te zien op zaterdag de 21ste!