Start seizoen!

Morgen is het alweer zover en start de selectie aan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Er wordt begonnen met een eerste training maar donderdagavond staat de Baderie-cup wedstrijd tegen KZ al op het programma. Om 20.30 uur speelt ons eerste op het veld van KZ hun eerste wedstrijd.  Voorafgaand aan deze wedstrijd speelt ook het tweede een oefenwedstrijd tegen KZ 2 om 19.00 uur. Houd de website goed in de gaten voor het programma van de selectie de komende weken!

Het derde start met trainen op donderdag 13 augustus, ook dit team start met een selectieprocedure en speelt op 16 augustus een oefenwedstrijd bij Apoll om 14.00 uur. De rest van de seniorenteams beginnen op donderdag 20 augustus met trainen.

Voor de jeugd starten de trainingen op dinsdag 18 augustus. Op 22 & 23 augustus heeft de jeugd een toernooi bij BEP. Houd de website in de gaten voor het verdere oefenprogramma van de jeugd.

Wij hopen dat jullie er allemaal weer zin in hebben en tot snel op het veld!