Baderie Cup ZKV – Groen Geel 20-18 dd. 20-8-2015

Groen Geel schoot sterk uit de startblokken. Binnen een minuut stond het 0-2. ZKV antwoordde direct en vrij vlot daarna stond het 4-2 voor ZKV. Dat beloofde een avond met veel doelpunten te worden. Beide ploegen lieten elkaar veelal vrijuit spelen en daardoor liep de score al snel op. Bij rust was het 13-10 voor ZKV. Voor menigeen een verrassende tussenstand, omdat Groen Geel vorig seizoen nog in de Hoofdklasse speelde en ZKV zich net wist te handhaven in de Overgangsklasse. Na rust bleef het onderlinge verschil lang 3 punten. Beide ploegen kwamen wat moeilijker tot scoren. Bij 18-17 kwam Groen Geel voor het eerst op 1 punt van ZKV, maar via 19-17 en 19-18 werd het uiteindelijk een verrassende 20-18 zege voor ZKV.

Op zondag 30 augustus start de competitie in de overgangsklasse met de wedstrijd ZKV – Groen Geel.

De vraag is wie dan aan het langste eind trekt.