Jorrith Ekelmans nieuwe trainer ZKV

Komend seizoen wordt Jorrith Ekelmans uit Delft de nieuwe trainer/coach van korfbalvereniging ZKV. Hij neemt dan het stokje over van Roy Gruijs die ZKV de afgelopen drie jaar onder zijn hoede heeft genomen en van ZKV een stabiele Overgangsklasser heeft gemaakt.

Ekelmans heeft als speler bij Excelsior in Delft in de hoofdklasse gekorfbald en was de afgelopen twee jaar trainer/coach van Excelsior. Hij is op dit moment trainer/coach van de toptalenten onder 19 jaar van het regionaal trainingscentrum in Den Haag.

Ekelmans is zeer gemotiveerd en wil graag kennis maken met het korfbalbolwerk Zaanstreek-Waterland. Ekelmans: „Na een aantal goede gesprekken met de TC van ZKV en een gesprek met de selectie waar veel ambitie, ontwikkeling van talent en gedrevenheid naar voren kwam, heb ik aangegeven dat ik graag deel wil uitmaken van deze uitdagende club als trainer/coach van ZKV.”