ZKV doet mee aan NLdoet van het Oranje Fonds

Kom jij ook meehelpen?

Op zaterdag 12 maart vindt de grootste vrijwilligersactie van Nederland plaats en ZKV doet hier ook aan mee! Met zoveel mogelijk vrijwilligers zullen we verschillende klussen in en rondom de Kiep aanpakken, bijvoorbeeld; tuinwerkzaamheden (oa opvullen van de plantenbakken), diverse schilderwerkzaamheden, opruimen en schoonmaken van verschillende materiaalruimten en reparatieklussen. Jij komt toch ook even helpen?

 

We beginnen op zaterdag 12 maart rond 09.30 uur met een kop koffie of thee. Daarna gaan we met zijn allen aan de slag. Tussendoor wordt er nog een gezellige lunch verzorgd.

We verwachten de dag rond 13.30 uur succesvol en met een voldaan gevoel af te kunnen sluiten.

 

We zijn nog op zoek naar extra helpende handen voor deze klusdag, want vele handen maken licht werk! Dus kan je een gaatje vrij maken in je agenda, al is het maar voor een uur, kom dan op deze dag ZKV helpen!

Geef je snel op bij Mariska Speekhoudt (mspeekhoudt@gmail.com) of Kirsten Torenstra (kirstentorenstra@hotmail.com).

We hopen jullie allemaal te zien op zaterdag de 12de!