Persbericht Roy Gruijs

Roy Gruijs stopt aan het eind van het seizoen 2019-2020 als trainer/coach van ZKV 1

Roy Gruijs zal aan het eind van het seizoen vertrekken bij ZKV Zaandam. Daarmee komt er na twee seizoenen een eind aan de samenwerking waarin hij als trainer/coach verantwoordelijk was voor het eerste team. 

“Na twee jaar als coach actief te zijn geweest, is het nu tijd voor andere zaken op zaterdag. Meer aandacht voor privé en nadenken over wat ik in de toekomst wil gaan doen.” aldus Roy Gruijs. 

Onder leiding van Gruijs miste het eerste van ZKV vorig seizoen op een haar na het kampioenschap. Op dit moment staat ZKV 1 zowel in de zaal als op het veld bovenaan. Het zou een prachtig resultaat zijn voor Gruijs als ZKV 1 volgend jaar weer in de Overgangsklasse kan uitkomen. 

Bestuursvoorzitter Lex Kaper: Roy Gruijs heeft het prima gedaan als trainer/coach. Met de mogelijke kampioenschappen in het vooruitzicht kunnen we tevreden terugkijken op de afgelopen en nog aankomende periode. We wensen Roy alle goeds en bedanken hem voor zijn inzet. Met het vertrek van Gruijs is ZKV op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor het eerste team, die met zijn of haar kwaliteiten de ambities van de club verder kan waarmaken.

Voorzitter Communicatie Commissie ZKV 

Sonja Pfaltzgraff

Bereikbaar via: communicatie@zkvzaandam.nl of op telefoonnummer 064167740