Gezocht: Feestcommissie

Geen paniek!  De leden van onze feestcommissie zijn niet vermist of zoek. Dus je kunt Marjolein, Onno, Erwin en Mariska gewoon nog tegenkomen bij ZKV, ze hebben echter alle vier aangegeven dat zij gaan stoppen met de feestcommissie om uiteenlopende redenen.

Dit betekent dus dat er in het nieuwe seizoen geen feestcommissieleden meer zijn. Geen feestcommissie betekent geen feesten, happen en trappen of pubquiz. Dat kan natuurlijk niet, wat moeten wij bij ZKV nou zonder feestjes?!? Zeker nu we binnenkort weer feestjes mogen geven!

Wij zijn daarom op zoek naar enthousiaste feestgangers die ervoor willen gaan zorgen dat wij ook volgend seizoen weer van de leukste feestjes en activiteiten kunnen genieten.

Denk jij Ja! Dat ben ik en ik zit boordevol leuke ideeën voor de feestcommissie. Stuur mij, Mariska, dan een berichtje op 06-29342518 of stuur mij een mailtje via mspeekhoudt@gmail.com. Dan gaan wij er samen voor zorgen dat de ZKV’ers ook volgend seizoen weer kunnen genieten van de leukste feestjes en activiteiten!

Mariska Speekhoudt