We zijn weer begonnen!

Het nieuwe seizoen is gestart. De trainingen zijn weer begonnen, a.s. zaterdag is de seizoensopening en in het weekend van 5/6 september worden de eerste wedstrijden gespeeld. Hoe gaan we dat doen in deze ‘corona-tijd’?

 Corona-regels

Net als iedereen moet ook onze vereniging haar uiterste best doen om verdere verspreiding van het corona-virus te voorkomen. Het corona-virus is immers het land nog niet uit en wie het virus oploopt, kan daarvan ernstige gevolgen ondervinden. We moeten met zijn allen ons best doen risico’s te vermijden. Daarvoor volgen we de richtlijnen van het RIVM, het KNKV en de gemeente.

De basisregels zijn:

  • heb je klachten, blijf thuis en laat je zo snel mogelijk testen;
  • ben je 18 jaar en ouder: houd 1,5 meter afstand van anderen;
  • was vaak je handen;
  • schud geen handen.

De maatregelen die op 1 juli voor de sport zijn ingegaan, zijn nog steeds van kracht. Door de sporters en trainers hoeft op het sportveld tijdens trainingen en wedstrijden de 1,5 meter afstandsregel niet in acht genomen worden. Buiten het veld geldt die regel wel voor iedereen die 18 jaar en ouder is, zowel voor de sporters als de toeschouwers. Buiten mogen er maximaal 250 toeschouwers bijeen zijn. En in de kantine mogen maximaal 100 personen aanwezig zijn. Schreeuwen en zingen mag niet.

Kantine

We mogen de kleedkamer en douches weer gebruiken. In de kantine staat de looprichting op de grond aangegeven. Je gaat de kantine naar binnen via de normale ingang en naar buiten via de terrasdeuren. De stickers wijzen je de weg. De tafeltjes zijn op grotere afstand van elkaar gezet en deze mag je niet verplaatsten. Binnen staand je drankje nuttigen mag niet, je kunt zitten, maar we verzoeken iedereen de consumpties zoveel mogelijk buiten te nuttigen. Alleen mensen die bardienst hebben, komen achter de bar. Waterflessen vullen e.d. doe je in de kleedkamer.

Seizoensopening

Zoals jullie hopelijk al gelezen of gehoord hebben, organiseren we zaterdag 22 augustus tussen 12.00 en 23.00 uur een leuke seizoensopening. We starten om 12.00 uur met een clinic voor de D, E, F & kangoeroes  en een mix toernooi voor de A, B en C. Daarna spelen alle senioren een oefenwedstrijd. We zorgen voor eten (er komt een frietkraam buiten) en een tap buiten met lekkere biertjes. Binnen natuurlijk het overige drinken, met o.a. lekkere wijnen van De Keuken In/Ray Heistek. Er is een springkussen, goede muziek van DJ Deniece Derlagen en nog veel meer! Vanzelfsprekend gelden de bovenstaande regels ook voor a.s. zaterdag. We zijn verplicht om gegevens van de aanwezigen te noteren, dus we vragen jullie om bij aankomst je naam en telefoonnummer te noteren.

Hopelijk kunnen we er een heel mooi seizoen van maken en zien we jullie a.s. zaterdag!

Hartelijke groet,

Het bestuur,

Lex, Ruud, Mariska, Marco & Marije