Kaperiolen 25 januari 2021

Alhoewel de eerste vaccinaties zijn gezet en het licht kan worden gezien aan het einde van de tunnel, bevinden we ons nu in de moeilijkste fase van de corona pandemie. De kinderen mogen niet naar school, zoveel mogelijk thuis werken, niet naar de kapper of uit eten, en met een mondkapje op boodschappen doen. Een lock down om ervoor te zorgen dat het aantal besmettingen flink naar beneden gaat, inclusief een avondklok die dit weekend is ingegaan. Eenieder hoopt natuurlijk dat met deze strenge maatregelen op 10 februari a.s. de cijfers weer enige verlichting mogelijk maken.

Ondertussen is de zaalcompetitie afgelast, behalve de Korfbal League die afgelopen weekend van start is gegaan. De selectie zal binnenkort aanvangen met trainingen op het veld, met natuurlijk in acht neming van de geldende RIVM richtlijnen. De jeugd TC denkt na over hoe en wanneer de trainingen weer opgepakt kunnen worden. Aan de ene kant willen we natuurlijk het aantal contacten, ook tussen kinderen, zoveel mogelijk verminderen; aan de andere kant is sporten gezond en een prettige afleiding in deze moeilijke tijd.

Vorige week woensdag hebben wij ZKV gepresenteerd aan de architecten die belangstelling hebben getoond voor het ontwerpen van ons nieuwe clubgebouw. Ook hebben we onze wensen wat betreft de verschillende ruimtes, het gebruik daarvan en de uitgangspunten voor de structuur van het gebouw toegelicht. In februari worden de eerste ontwerpen gepresenteerd. Op grond daarvan zullen wij dan een architect selecteren waar wij mee in zee gaan.

Het bestuur nodigt alle leden uit om op woensdagavond 17 februari vanaf 20 uur online bij te praten over de stand van zaken rond de aanstaande verhuizing op ons sportpark, het korfbal en andere activiteiten. Maar ook om u weer eens te zien, ook al is het via het computerscherm. Reserveer deze avond dus alvast in uw agenda.

Lex Kaper.