Update Corona protocol

Vanaf zaterdag 6 november vinden er aangescherpte maatregelen plaats. Voor het deelnemen aan trainingen en/of wedstrijden voor 18 jaar en ouder en als toeschouwer van 18 jaar en ouder in binnensportaccommodaties is het coronatoegangsbewijs (CTB), oftewel de QR-code verplicht.

Op trainingsavonden dragen de trainers zorg voor het scannen van de coronatoegangsbewijzen van meerderjarige spelers. Bezoekers worden op deze avonden niet toegelaten. Op wedstrijddagen zal er bij binnenkomst in de hal gevraagd worden naar een geldig coronatoegangsbewijs (CTB).

Vrijwilligers

Vrijwilligers en mensen die functioneel aanwezig moeten zijn hoeven geen CTB te tonen voor het uitoefenen van hun taak. Denk hierbij aan trainers, coaches, scheidsrechters, onderhoudsmedewerkers en alle overige vrijwilligers. Dit geldt niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden, zij moeten op een binnen(sport)locatie wel een CTB tonen. Voor het betreden van de horecaruimte/kantine dient wel een CTB getoond te worden.

Publiek van 18 jaar en ouder is alleen welkom met een CTB.
Ook chauffeurs van (jeugd)teams vallen onder publiek.

Bij binnenkomst in de sporthal zal gevraagd worden naar het coronatoegangsbewijs door een vrijwilliger van onze club. Deze vrijwilligers doen dat in belang van de club. Gaat u niet met deze mensen in discussie, u kunt zich met vragen richten tot één van de bestuursleden.