Van de voorzitters

Sinterklaas is vorige week in het land gekomen, de schaatsen worden in het oosten van het land uit het vet gehaald, maar nog veel belangerijker, de werkgroepen die het fusiewerk gaan begeleiden, komen één voor één bij elkaar om de eerste overleggen te hebben. Sommige werkgroepen zijn nog in vorming maar degene waar iedereen al van gehoord heeft is de werkgroep die zich bezig gaat houden met de naam en de kleuren. Iedereen heeft de vraag gekregen om mee te denken over de naam, en daar is zeker gehoor aan gegeven. Na de eerste twee dagen hadden wij al 60 inzendingen binnen gekregen, de laatste update die ik vandaag kreeg : 103 inzendingen!. Ik denk dat wij hier wel uit kunnen afleiden dat dit bij iedereen ontzettend leeft, en ik wil iedereen, die op deze manier zijn steentje heeft bijgedragen, bedanken. Het geeft een goed gevoel dat wij op jullie hulp kunnen rekenen. Mochten jullie het bericht nog even willen nalezen, hier kan je dat doen. De ideeënbus staat open tot 30 november.

Een andere korte update die ik kan geven is er één van de nieuwe kantine. Zoals het er nu voor staat zal de kantine klaar zijn voor gebruik zodra wij naar buiten gaan, goed nieuws!

Vanuit de besturen hebben wij bestuursleden die de werkgroepen bijstaan in deze superklus. Om het makkelijk te maken zet ik hier de groepen en de contactpersonen neer, handig als je een suggestie of vraag hebt over het onderdeel.

Financiën – Michiel de Ridder en Marije Kamphuis
Technische zaken (zowel senioren als jeugd) – Dennis Brand en Rianne Rutten
Accomodatie – Lex Kaper en Jacob Havinga
Activiteiten en Communicatie – Annette Molenaar en Mariska Speekhoudt
Kleding/kleuren/clubnaam – Mariska Speekhoudt en Michiel de Ridder
Organisatie – Lex Kaper, Tristan Draaisma, Erwin Boutsma en Ruud Berkhof

Natuurlijk kan je bij één van deze mensen terecht voor alle andere vragen of suggesties die je mocht hebben over de fusie.

Nieuws wat ik ook hier kan delen, heet van de pers, is dat de kangoeroetjes zowel in de Tref als in de Struijck aan de slag zullen gaan op de zaterdagen. Meer informatie hierover zullen jullie via de sites krijgen.

Lex Kaper en Tristan Draaisma