ZKV – Victum 26-9 gespeeld op 3 december 2022

Vandaag de eerste thuiswedstrijd tegen Victum, dat vorige week met 17-12 van KOAG heeft gewonnen. Op voorhand werd dan ook een spannende wedstrijd verwacht.  Victum opende de score 0-1. Na een minuut of 5 maakte Sverre gelijk van dichtbij, nadat Pjotr bij een doorbraak overgenomen werd door de heer van Sverre, 1-1. Weer 5 minuten later scoort Bjarne van afstand 2-1, direct gevolgd door Victum, 2-2. Sverre benut een strafworp, 3-2 en even later maakt Sverre er 4-2 van door van afstand raak te schieten. Michelle schiet van halve afstand de 5-2 door de korf, gevolgd door de 6-2 van Bjarne, die een strafworp benutte. Pjotr maakt van afstand 7-2. Traditiegetrouw krijgt ZKV even een dipje waarbij Victum terugkomt tot 7-5. Sverre maakt dan van afstand 8-5. Na de 8-6 van Victum schiet Bjarne van afstand raak, 9-6, gevolgd door Dyani die een strafworp benut. Sverre scoort van afstand 11-6, wat tevens de ruststand was.

Na de rust maakt Victum 11-7, waarna het een ZKV show werd, waarbij enerzijds de verdediging geen doelpunt doorliet en anderzijds in de aanval de ene na de andere fraaie treffer gemaakt werd, waardoor ZKV uitliep naar maar liefst 22-7. Achtereenvolgens scoorden Bjarne (2x maal van afstand), Sverre (van dichtbij), Jane (met een dooooooooorlooooop bal 😊pasje te veel), Michelle (van dichtbij), Tom (van afstand), Dominique (van dichtbij), Pjotr (van afstand), Michelle (van dichtbij), Dyani (van dichtbij) en Pjotr (van afstand). Dit is moment voor wat wissels, Daan komt er in voor Pjotr en Merel komt er in voor Jane. Enkele minuten later komt Jane er weer in voor Dyani, en Bram komt er in voor Bjarne. Victum weet de korf weer eens te vinden, 22-8. Dominique scoort van dichtbij 23-8 en Michelle van onder de korf. Victum maakt dan 24-9. Sverre scoort met een wonderschone doorloopbal 25-9. Als laatste maakt Tom van afstand 26-9. Een verrassend makkelijke zege vandaag.

De treffers kwamen vandaag van Sverre 7, Bjarne 5, Michelle 4, Pjotr 3, Dominique, Dyani en Tom 2 en Jane 1.