Sponsor Worden?

 

Op 10 november 1918 werd ZKV (de Zaandamse Korfbal Vereniging) opgericht. ZKV is één van de drie korfbalverenigingen uit Zaandam en ondertussen tellen we meer dan 300 leden.
Wij zijn een korfbalvereniging met ambitie en zijn constant bezig om het niveau naar een hoger level te tillen. ZKV staat bovendien bekend als een vereniging met een sociaal gezicht, waar prestatie en gezelligheid goed samen gaan.

De organisatie van onze vereniging steunt op sponsoren en de vrijwillige inzet van vele leden. Zonder hen zouden wij niet bestaan.
Bij ZKV kunt u uw bedrijf op een positieve manier onder de aandacht brengen bij vrienden, familie, relaties en gebruikers van onze sportaccommodaties.
Zo verzorgt ZKV jaarlijks een groots schoolkorfbaltoernooi. Gedurende 4 dagen bezoeken ruim 1.200 Zaanse basisschoolleerlingen samen met hun enthousiaste ouders ons sportveld. Een prima gelegenheid om uw bedrijf te presenteren!

Sponsoring kan op vele manieren. Hieronder treft u diverse mogelijkheden aan met de bijbehorende prijzen. In onderling overleg zijn andere sponsormogelijkheden uiteraard ook bespreekbaar.
Bent u of kent u een onderneming die graag gebruik wil maken van sponsormogelijkheden? Neem dan contact met ons op via sponsor@zkvzaandam.nl.

 

Sponsormogelijkheden ZKV